Mladi Mesec u Vagi  28. septembra (20:27) je relativno blizu Zemlje, pa ga zato nazivamo „Super New Moon”. Da je Mesec vidljiv, onda bi izgledao veliki i jako svetao, nažalost, ovaj fenomen nije vidljiv jer je Mesec između Zemlje i Sunca. Videćemo samo tamnu stranu Meseca. Super Mesec ima jak uticaj na naš život, osetićete jaku želju za novim početkom. A Vaga će vam probuditi želju da unesete više sklada i mira u svoj život.

Mladi Mesec je dobro vreme da započnete nove projekte. Sunce je simbol muške energije, dok Mesec predstavlja žensku tako da će njihova konjukcija u Vagi tražiti da pronađemo ravnotežu između muških i ženskih osobina. Mladi Mesec će jako uticati na naše odnose, novac i prihod, kao i na naš odnos sa samim sobom.

Povezivanje sa drugim ljudima će vam prijati, lako ćete se prilagoditi na drugu osobu. Uticaj Vage će u nama probuditi ćelju da sve odnose dovedemo u sklad i da sa svojom okolinom I ljudima oko nas postignemo prijatne kontakte.

Što se tiče donošenja odluka tu će biti mnogo promišljanja i dvoumljenja. Želećete da zadržite mir i neće vam prijati sukobi. Želećete da ljudi u vašem okruženju uživaju, tako da ćete imati potrebu da prema svima budete fini i uviđajni.

Posvetićete vreme sebi i svom izgledu, kupićete novu odeću ili nakit. Vaga će vam probuditi želju da se ulepšate pa ćete rado posetiti kozmetički I frizerski salon.

Na polju posla ćete dobiti nove ideje tako da ćete biti usmereni ka pronalaženju jos nekog drugog načina kako možete da zaradite za život. Mnogi poslovni kontakti će na kraju biti ostvareni kao uspešne saradnje. Povoljno je vreme za potpisivanje ugovora i započinjanje novih saradnji.

Ovaj Mladi Mesec ćemo osećati kao da je Pun Mesec.

Hiron, planeta koja pokazuje našu najdublju ranu, stoji u Ovnu nasuprot Mladom Mesecu.  Vaga i Ovan su dva totalno različita znaka, zato Mladi Mesec možemo osećati kao da je Pun Mesec. To znači da ćete imati velike emotivne oscilacije. Kao i osećaj umora, nesanice, nervoze, napetosti i simptome kao da imate grip.

Hiron u Ovnu će vas čini ranjivom i preosetljivom. U svom odnosu s drugima primetićete da ste razdražljivi, da vam je kratak fitilj i lako možete ući u borbu sa nekim. Možete osetiti mnogo ljutnje, kada osećate nepravdu ili kad neko želi da vas slaže ili prevari. Jer Ovan voli iskrenost a Vaga pravdu, tako das vi neiskreni odnosi će biti raskrinkani.

Svoju intuiciju možete iskoristiti kroz situacije, procenite na vreme šta se dešava i intuitivno donesite odluke. Ako budete u izazovnim situacijama bilo bi poželjno da sve rešite mirnim putem. Jer Ovan je svađalica i ako se upustite u raspravku može doći do ozbiljnog sukoba I do prekida u odnosu. Kako će ovaj Mlad Mesec uticati na vaszavisi od toga koje on aspekte pravi na vašu natalnu kartu.

Venera u isto vreme pravi harmoničan aspekt sa Jupiterom, planetom sreće, to bi moglo označavati početke mnogih ljubavnih veza. Ovo je vreme romantičnih situacija i snažnih ljubavnih poruka. Ovo je aspekt izobilja i optimizma. Mnogima će doneti novčani dobitak, dok će druge odvesti na lepo putovanje. Slika trenutnih tranzita govori o lepim ljubavnim susretima, ovo je vreme kada vam partner može doći iz daleka, kada ga možete sresti na nekom putu ili će nekako biti vezan za inostranstvo. Sa ovim aspektom ćesto srećete osobu koja je vedrog duha I koja vam se pojavljuje u trenutku kada vam je teško. Ova osoba dolazi u vaš život da vam pokaže da postoji svetlo na kraju tunela. Veze započete u ovom periodu su lepe i često na kraju budu krunisane brakom.

 

Share: