Venera ulazi u znak Bika i njenu energiju će osetiti najviše osobe rođene u Biku, Devici i Jarcu, ali i Rakovi i Ribe.

Ova Venera voli romantičan, udoban, siguran i bogat život. Ona zna šta je blago i kako da uživa u njemu. Okružena je lepim stvarima materijalne prirode. Ima dobar ukus za sve i prepoznaje lako i najfinije senzualne osećaje.  Kada smo u blizini osoba koje imaju natalno Veneru u Biku, jednostavno uživamo, osećamo bliskost i povezanost, prija nam das mo u blizini tih osoba jer prepoznajemo njihovu pozitivnu energiju.

Sada, kada je Venera na nebu promenila znak, možemo se opustiti.  Venera će u Biku ostati sve do 10.juna što znači da ćemo sve do tada u svoj život privlačiti stvari, situacije i osobe koje nam mogu biti od velike važnosti. U nama će se probuditi osećaji sa kojima ćemo opažati neke nove impulse, neke nove emocije i neke nove dodire. Ova Venera će nas promeniti, ne samo fizički, nego i psihički.

PRONAĐITE U SEBI SVOJ GENERATOR SREĆE

Kada smo usmereni pažnjom i svesnošću samo na sadašnji trenutak, MINDFULNESS, onda lako možete da uživate u svim svojim čulima. Tako u sebi budite svaku čeliju svoga tela u kojoj se sakrila sreća. Koju ste možda nekada davno sami blokirali, jer se probudio strah ili ste se osetili povređeno. Sve te zarobljene emocije možete pokrenuti masažom, kozmetičkim tretmanima, čokoladom, kolačem koji ćete pojesti sa sestrom ili prijateljicom  ili jednostavno samo gledajući prekrasan zalazak sunca. Svesno iskustvo ovde i sada – nas uči da uvek uživamo u sitnicama, jer sreća je relativna stvar, uglavnom mala i dobro sakrivena.

Za početak pokušajte sledeći eksperiment:

Potražite 2-3 trenutka u kojem ćete da zastanete i da se opustite, da ustvari na kratko okrenete pažnju od stresa i užurbanosti svakodnevnog života i da je usmerite ka svom unutaršnjem glasu.

Možda postoje lepa mesta na putu do posla koja vas pozivaju da na trenutak uživate u njima I da tako opustite svoje misli. To može biti zeleni grm, raznoliko cveće, stablo koje se njiše, most preko reke, cvećara. Nešto što će vam  probuditi moć sadašnjeg trenutka u kojem ćete uživati.

Shvatite da TO DO lista ne treba da vam bude pretrpana, to će vam samo stvarati nervozu. Na spisku uvek treba da budu I šetnje u prirodi, masaže, zagrljaji sa dragom osobom i vreme samo za vas.

FINANSIJE

Dok je Venera u Biku imamo izražen smisao kada je u pitanju prepoznavanje nečega što je vredno. Bilo da je reč o već aktuelnim projektima ili novim investicijama.

Vaš cilj sada trba da bude stabilizacija prihoda na duži rok. Budite fokusirani na maksimalni profit, ali uz minimalne troškove. Sada je dobro vreme za ekonomske odluke. Pa, ako ste već duže vreme u potrazi za usavršavanjem svog biznisa, sada je vreme da napravite važne odluke. Sada ćete dobiti odgovor na ono šta je vredno, a šta nije?

LJUBAV

A ko je posebno voljen i omiljen u ovom trenutku? Bikovi , Device i Jarčevi, ali su tu I Rakovi i Ribe. Slobodno možete gledati prema napred i nešto konkretno očekivati ​​na polju ljubavi. Povoljan vam je period za sve odnose i finansije. Bikovi mogu krenuti u kupovinu, nekretnine, auta, dopuna šminke, parfema, garderobe itd.

Share: