Nekoliko dana pre Mladog Meseca koji će se odigrati 4. febraura 2019. u 22:03 imaćemo izazovan aspekt Marsa i Plutona. Tako da je ovo period dobar za čišćenje i regeneraciju duše i života. Za sve što treba da odbacite, budite jake i racite ZBOGOM. Imate vremena do ponedeljka da pobedite strahove i razbijete loša uverenja.
Mars u kvadratu sa Plutonom stvara jaku želju za isticanjem, dominacijom, ambicijom i uspehom. Ovo je slika beskrajne jake energije, pomalo opasne i rušilačke ali nekada nam je baš to i potrebno. Nekada samo sa takvim iskrama možemo stići do cilja. U ovom periodu ako na putu do uspeha naletite na prepreku, lako ćete pokazati svoju agresivnost, vatreni znaci će pokazati i svoju drskost.
Potrudite se da ne budete negativni, jer će vas tada ovaj aspekt odvući u problem. Ovo je slika tuče, borbe, povreda, opasnosti, pucnjave, rata, žrtava…
Samo ako ste rođeni ratnik upustite se u duele, raspravke i isteravanje pravde. Imaćete jakog protivnika, možda i opasnog, tako da samo ako imate sposobnost da budete luđi od njega, vi krenite u borbu i osvajanje.
Ljubavne raspravke pokušajte da izbegnete. Jedan od partnera, a možda i oba, želeće da kontrolišu odnos ili situaciju. Javiće se ljubomora i želja za posedovanjem. Strasti će biti jake ali doživećete ih samo kroz strah ili sukob. Dodirni me iako si daleko. Ovo je slika jakih strasti koje traže da osete miris boli. Ovakva ljubav ostavlja ožiljak. Ostavlja pečat nezaboravne prošlosti.
Izbegnite trku sa vlastima i nadređenima, jer se sve preko noći može pretvoriti u zamršenu i neizlaznu situaciju. Onaj ko se oseti ugreženo, spreman će biti na sve.
Mlad Mesec 4. februar je idealno vreme da se okrenete novim stvarima, mogućnost je velika za nove POČETKE. Odigraće se u znaku Vodolije, što znači da će se pokrenuti prijateljstva, grupne aktivnosti, grupni projekti, humanitarna dešavanja, spajanje ljudi i grupa biće jako.
Vodolija, vazdušni znak…ekstrem…posebna…okrenuta ka neobičnim stvarima . Idealno je za kreiranje fantastične budućnosti. U vama se budi intuicija koja vas vodi ka ostvarenju vaših planova.
Razmislite dobro sada, dok traje aspekt Marsa i Plutona šta je to što želite da ostavite iza sebe. Ovaj izazovni aspekt će ovih dana pokrenuti u vama nemira, sa njim ćete osetiti bol. Za sve to iskoristite hrabrost i pokrenite promene. Koliko god da je teško, bolje je za vas da prekinete, odustanete ili zaboravite ono što nije valjalo.
Kada osetite miris opasnosti… napravite pauzu, opustite svaki mišić, u sve čelije svoga tela udahnite novu kosmičku energiju i razmislite u miru koja je to novina koju treba da unesete u svoj život. Kada kažem opasnost, mislim na neki loš odnos u kojem se osećate nesrećno, mislim na zdrastveni problem koji imate, poslovni projekat koji vas muči ili loša navika koja vas uništava. Kada dan počne da dobija notu nemira, budite sigurni da to vaš život traži PROMENU.
Sada, sa ovim Novim Mesecom možete gledati u budućnost na jedan nov i pozitivan način….Iskoristite to. Revitalizujte se kroz svoja iskustva. Napravite presek između prošlosti i budućnosti, oslobodite se loših navika, nemojte se vezati za staro već se usmerite na budućnost. Zaustavite se, osetite sadašnji trenutak(MINDFULNESS) i osvestite svoje želje. Budite iskreni prema sebi i ako je potrebno napišite na parčetu papira šta je to čemu težite. Tako ćete se udaljiti od destruktivnih stvari koje vas koče.
Sada, moćna energija Mladog Meseca u Vodoliji može da unese u naš život velike promene. Vaša vizija sada postaje stvarnost. Imaćete podršku i Sunca koje je u konjukciji sa Merkurom, pa ćete biti snalažljivi, informisani, aktivni i praktični.
Ova Mesečeva faza se dešava na 15stepeni I 45 minuta, tako da će značajne velike promene imati osobe koje imaju neku od ličnih planeta u fiksnim znakovima Bik, Lav, Škorpija i Vodolija( između 12 I 20 stepeni).

Share: