KARAKTER VODOLIJE
Vodolije su ekscentrične, nepredvidljive, originalane i hirovite. Neki kažu da su pomalo čudni. A ja kažem da su fantastični jer su potpuno svoji. Vodolija je maštovita, poput deteta, ali i mudra. Druženje im jako je bitno. Oni žele sve da završe bez napora i teže visokim idealima. Uvek su neobično obučeni, imaju poneki detalj na njima koji je u jarkim bojama. Imaju hrabrost da obuku ono što drugi nikada ne bi smeli. Vole dečije detalje.
TEMPERAMENT VODOLIJE
Vodolije su tvrdoglave i uvek rade ono što one žele, iako su im drugi dokazali da nisu u pravu. Oni su buntovni ali nikada neće prisiljavati druge da private njihove ideje. Obožavaju da budu nezavisni i ako ih gušite pobeći će sigurno. Njima je potrebna sloboda. Trude se da uvek budu objektivni, pa mnogima deluju hladno i bez emocija. Skloni su naglim promenama raspoloženja, pa ponekad burno i iznenada reaguju u nekim situacijama.
LJUBAV I VODOLIJA
Vodolija će celi život istraživati ljubav. To će za nju biti kao neka detektivska igra. Ljubav je nešto što njih zbunjuje. Oni brkaju ljubav sa prijateljstvom, pa to njihov partner ne može razumeti. Vole da ih poštujete i cenite. Njima je prijateljstvo važnije od ljubavi. Partner Vodolije uvijek ima osećaj da im je više prijatelj nego ljubavnik ili ljubavnica. Što je više pustite da luduju, više će da vas vole, jeste teško ali pokušajte ako vam je stalo do njih.
VODOLIJA U VEZI
Želja za slobodom im je velika, pa će se teško Vodolija vezati i zadržati u odnosu. Ako ste srećnik pa ste uspeli da ukrotite Vodoliju onda ćete imati sa njom sigurnost. Prema partneru su predani i iskreni, naravno samo onda kada reše da uživaju u ozbiljnom odnosu. Ako su se odlućili za vezu onda su i spremni da se za sve žrtvuju za svog partnera. Vodolije su vrlo romantične, iako na prvi pogled deluju totalno nezainteresovani za takve stvari.
MUŠKARAC VODOLIJA I RASKID
Vodolija nikada neće sama okončati vezu. Manipulisaće partnerom(dok vas ne dovede do totalnog ludila) i nateraće vas tako da to vi uradite. Ako imate strpljenja to razvlaćenje može dugo, dugo trajati. Jer, oni nigde ne žure. Tek kada okonlate odnos oni će upasti u problem. Tugu će odmah lečiti tako što se bacaju u nove avanture, provod sa društvom i alkohol. Ne žele da prave iste greške, tako da će vam se teško vratiti.
ŽENA VODOLIJA I RASKID
Žena Vodolija je osjetljiva, raskid može da pokrene veliku nesigurnost u njoj. Za nju je ljubav nesebična emocija koju teško otkriva i teško uživa u njoj. žena Vodolija se oseća prazno, tužno i ne može razumeti zašto ljubav boli. Oseća se loše, pa pokušava sebi da objasni zašto je ostala sama. Tako sebe uvlači u more glupih pitanja I podpitanja. Ipak, njena velika ljubav prema slobodi i njena hirovita priroda joj neće dati da dugo ostane u tom stanju uma. Već brzo počinje da živi svoj život kao da se ništa nije dogodilo.
SASTANAK SA ŽENOM VODOLIJOM
Žena Vodolija je smešna, pametna, zanimljiva, neobična, avanturista i nezavisna. Nije ljubomorna i zahtevna. Ona želi biti tretirana kao dama. Romantičnu ljubav ona ne voli. Ako muškarac želi da je osvoji, mora je tretirati kao ravnopravnu i sa poštovanjem. Daj Vodoliji ženi mnogo prostora i onda je to za nju savršen odnos. Ali nikako nemojte biti ljubomorni, onda će vas odmah napustiti.
SASTANAK SA MUŠKARCEM VODOLIJOM
Možeš biti najbolja i najlepša žena na svetu i ipak ga nećeš osvojiti…ništa čudno. Jer, oko njega moraš da se baš potrudiš. Potrebno mu je mnogo stimulacije od partnera. On ne voli da prigovara i da se žali, uvek će biti pozitivan, tako da i od vas traži da ste takvi. On se nikada ne prilagođava vama, to uvek vi mora da radite. Najviše će mu odgovarati žena koja voli izazove, avanture, ekstremne sportove. Biće fasciniran ženom koja voli slobodu baš kao i on, jer jedino u takvoj vezi on može da funkcioniše. Nemojte da se iznenadite ako zaborave da se vide sa vama, jer oni samo u tom trenutku uživaju sa prijateljima I za njih više ništa ne postoji.
SEX SA MUŠKOM VODOLIJOM
Pre nego što ode sa vama u krevet on prvo želi da bude dobar prijatelj sa vama. Morate biti na istoj talasnoj dužini. Prvo je hladan I dosadan, ali kad padne na vas onda je predan ljubavnik. Njihov pristup je spor, tako da vole duge predigre.Kada se opuste vole svašta da eksperimentišu, znači očekujte neočekivano. Ako su slobodni umeju baš da preteraju u menjanju partnera. Tako, da od muškarca Vodolije možete da očekujete da u jednoj godini ima reckica više od 365.
SEX SA ŽENSKOM VODOLIJOM
Odvešćete je u krevet samo kada je raspoložena i odmorna. Jer će uživati samo u sexu gde se maksimalno posveti i gde pokazuje svoje veštine. Ponekad, može da napravi velike periode kada je nezainteresovana za seks, nekada potraje i mesecima. Jer, seks baš i nije njoj toliko važan. Ako razmišljate o tome kako ćete se pokazati pred njom, ne brinite jer će vam se ona lako prilagoditi. Smisliće sama neke poze i napraviti nešto posebno.
NAJBOLJI IZBOR PARTNERA ZA VODOLIJU (OVAN, BLIZANCI I VAGA)
Vodolija I Ovan imaju često slične životne ciljeve. Razlike u karakteru ih retko kada udalje, najčešće ih spoje. Tako se upotpunjuju i mogu mnogo zajedno da postignu. Intelektualno se mnogo dobro slažu.
Ljubavni odnos između Vodolije i Blizanca često je tolerantna i podržavajuća. Imaju razumevanja jedno za drugo i to im omogućava harmoničnu vezu.
Vaga je često fascinirana slobodnim duhom Vodolije, pa dve suprotnosti lako pronalaze balans u odnosu. Strast između ova dva znaka može biti velika.
VODOLIJA I PRIJATELJSTVO
Vodolija ima mnogo prijatelja, velikodušna je i uvek spremna da pomogne drugima. Voli da se bavi prijateljima i da im rešava problem baš onako kako bi sebi pomogao. Oni vas mogu pokrenuti, na primer mogu vas stalno zvati u šetnju. Ili vas guraju u poslu, daju vam ideje i spajaju vas sa drugim ljudima. Vole da imaju puno kontakata i nesebično prave taj krug povezujući što više ljudi. Vole da idu sa vama u provod i vole da vas zabave. Brzo se uklapaju u nova društva i svaki dan su sa nekim drugim.
VODOLIJA NA POSLU
Vodolija je optimista i nikada ne gubi nadu. Kreativni su i originalni. Dobro funkcionišu na poslovima koji ih izazivaju i stimulišu. Otvoreni su za realizaciju svake ideje koja može da da rezultate. Vole da rade u timu, mada najbolje rezultate postižu kada rade sami. Vodolije su inteligentne i mogu da imaju uspeh u radu sa modernom tehnologijom. Zbog svojih socijalnih veština, oni su odlični menadžeri.
VODOLIJA KAO DETE
Male Vodolije napreduju brže od svoji vršnjaka. Snalažljive su i vešte. Možda i nisu pametniji od druge dece, ali brže upijaju i prihvataju sve sa čime dolaze u kontakt. Ono što im je najpotrebnije je druženje. Mnogo su radoznali i sve ih interesuje. Nepredvidivi su i žele da se osećaju drugačiji od druge dece, ističu se. Umeju da budu tvrdoglavi i slabo spavaju.
VODOLIJA I PUTOVANJA
Vodolije vole putovati avionom. Putovanja su im dosta važna. Za njih ništa nije predaleko i nijedna cena im nije previsoka. Uživaju putovati u tropske zemlje s lepim plažama. New York, Barcelona i Las Vegas su tipični gradovi koje Vodolija ima želju da poseti .
VODOLIJA I ZDRAVLJE
Vodolije često imaju slabu strukturu kostiju, manji pad ili nesreća mogu izazvati velike prelome. Njihova živčana nestabilnost im je najslabija tačka. Trebali bi brinuti manje. Umeju da budu strašno nervozni. Imaju problema sa nesanicom. Slaba cirkulacija, zato često imaju grčeve u listovima. Osetljivi su na vremenske prilike. Neka pripaze na povrede, struju i u saobraćaju. U ishrani lako menjaju svoje navike čas preteruju u količini, čas gladuju, pa se hrane zdravo, pa totalno nezdravo.
SLAVNE VODOLIJE
Poznati rođeni u znaku Vodolije Humphrey Bogart, Virginia Woolf, Oprah Winfrey, Wolfgang Amadeus Mozart, Bridget Fonda, Franz Peter Schubert, Zsa Zsa Gabor, Clark Gable, Charles Dickens, Prinses Stephanie van Monaco, Boris Jetsin, Jules Verne, Boris Pasternack, Thomas E. Edison, Abraham Lincoln, Bertholt Brecht, Charles Darwin, James Dean, Bill Russel, George Segal, Mia Farrow, Natalie Cole, James Joyce, Frits Kreisler, Franklin D. Rooseveldt, W.C. Fields.

Share: