Mlad Mesec je u Škorpiji, većina vas će ga osetiti jako. Sutra i Jupiter napušta znak drame i ulazi u Strelca. Vreme je idealno za akciju koju podržava intuicija. Mlad Mesec je priča nekog početka, a Škorpija predstavlja kraj nečega. Ovo je idealno vreme da razmislite šta ste prerasli, usavršili, koji deo vas je postao dosadan i gde ste se zablokirali (ponašanje, misli, odnosi, itd). Škorpija vam sada daje novu sliku o tome. Možete da se menjate i da se regenerišete. U tome leži izazov, dosta ste razmišljali i dvoumili se, sada je vreme za novi korak. Dakle, otvara vam se put transformacije.
Sunce i Jupiter su isto u Škorpiji, pomoćiće nam da idemo još dublje. Sada ćemo moći da utonemo u podsvest i tamo da otkrijemo podrum pun poruka. Poruke koje su tu samo za nas, one su naše smernice.
Ovaj Mlad Mesec čini da imamo intenzivna osećanja. Treba umeti upravljati Škorpionskom jakom energijom. Ne pokušavajte da se borite. Ovo je jedan veliki unutrašnji konflikt. Ili energijom upravljamo mi, ili ona upravlja nama. Samo se opustite i prihvatite sebe, na miran i tih način.
Pokušajte da 24h pijete samo vodu, čajeve i da budete što više u miru i tišini. Meditacije nam pomažu da se odmorimo, jer kada nam je telo odmorno mi imamo energije za sve što nam je potrebno. Odluke su nam jasnije, misli pozitivne, fizički smo jači, bolje funkcionišemo u odnosima…
Ovo je i slika nervoze u saobraćaju, drugi vozaći će lako da vas izbace iz ravnoteže. Na poslu je ovo takmičenje sa konkrencijom. Rivalstvo sa kolegom..
Ako pokušate da osetite ekstrem, što Škorpija voli, može vam se lako desiti da upadnete u paniku. Stresne situacije će se ćaskom stvoriti ni odkuda. Jer dubina naših misli nam može otežati da definišemo sopstvene želje. Nećemo naći reči kako da opišemo taj osećaj. Mnogi će se osećati usamljeno. Bilo da osećamo radost ili tugu u nama će biti neka seta. Pronađite kreativan način u samoizražavanju, to će vam stvoriti mir i olakšati vam stvari.
Škorpija voli da kopa duboookoooo i da istražuje. Vaša unutrašnjost će uroniti duboko u vašu dušu i učiće o sebi. Mnoge tajne ćete dotaknuti, zaboleće vas. Misteriozne stvari će vam se vrzmati po glavi, sećanja će da naviru a vi ćete pokušati sami sebi da postavite mnogo pitanja i da na njih date odgovore.
Pluton, koji vlada Škorpijom sada će lepo sarađivati sa Mladim Mesecom. To će vam dati jake emocije i strasti ali i preteranu osetljivost kada su drugi u pitanju. Osećaćete njihovo raspoloženje. Vaš unutrašnji detektiv će se zainteresovati da istražuje ljudsku prirodu.
Neptun…prekriće nežnom čipkom ovaj Mladi Mesec. Obasuće vas snovima, maštom, vizijama i umetnošću. Pomoćiće vam da se izrazite kroz muziku, pisanje ili igru. Započnite sanjarenje čim Mlad mesec započne svoj ples. Jer, legenda kaže da ako ne sledite svoje snove, šanse su velike da ostanete u svom polu mraku zarobljeni sa svojim željama. Želje treba da dišu i da lete raširenih krila. Jedino tada se ostvaruju sa lakoćom.
Pratite svoje ideje, slušajte svoju intuiciju!
Na Mlad mesec sadite seme, seme novog početka, novih navika i velikih promena. To seme će da se razvija i da raste, zato pazite šta ćete poželeti. Nove perspektive su na vidiku. Ovo može biti jedan dobar RESTART!
Mladi Mesec je dobar za početak nečeg novog, sjajna prilika za nove planove. Ovaj Mesec stimuliše proces transformacije, tako da će i mnogi odnosi biti na udaru promena. Strasti su naglašene u ovom periodu. Mnoge skrivene emocije će da vas muče. Nešto što već dugo ne želite da priznate sebi sada će da vam probudi neku bol i neki nemir. Osetićete da je vreme da to ili prihvatite ili odbacite. Ovo je poseban dan, jer i Jupiter ulazi u Strelca pa svaki korak koji sada napravite vodi vas ka uspehu.

Share: