Jupiter ulazi u Strelca 8. novembra i osteće tu sve do decembra 2019.godine. On je tu u svom sedištu i daće nam najbolje i naviše u ovom periodu. Naravno, nije on baš svaki put dobar, ume da pokaže i lošu stranu. Najvažnije je da ne preterate…možete i da jurite i grabite uspeh, sreću, brak(sve što vam nudi), ali to mora da bude sa merom. balans je najvažniji i ne valja nikada kada preteramo. Sa Jupiterom osećate da ste ispunjeni ali unutra, u duši i srcu. Kada ste srećni sami sa sobom, onda vam i ne treba mnogo…to je ključ…tako iskoristite ovaj period.

Evo šta vam Jupiter u Strelcu može doneti ako ste rođeni u PODZNAKU:

OVAN: Jupiter ulazi u znak Strelca 8. novembra ove godine i ostaje tu sve do 2. decembra 2019.godine, to znači da će na vaš podznak praviti povoljan trigon i da će vam probuditi pozitivnu energiju. Napokon će mnoge stvari da se odvijaju na lakši način. Do sada vam je bio period u kojem je sve išlo teško, odugovlačilo se ili ste sve morali da radite iz nekoliko puta. Sada je došao čas kada će vam se trud isplatiti. Ulazak Jupitera u znak Strelca je dobar za vas, uneće vam veliku dozu optimizma u život. Biće dosta mogućnosti za česta putovanja, lako ćete ih i realizovati i lepo se provesti na njima. Svaki kontakt sa stranom zemljom u ovom periodu vam može doneti mnoge povoljnosti. Saradnja sa onima koji imaju veze sa inostranstvom ili su uticajne osobe će biti uspešna. U narednoj godini upoznaćete mnogo njih koji će vas oduševiti svojim stavom i duhom . Sada je idealno vreme da proširite svoje vidike i probuditi duhovnost u sebi. Od novembra vam se pokreće kuća izdavaštva pa osobe koje pišu neka se slobodno ostvare na tom polju. Poželećete da dopunite svoje obrazovanje.

BIK: Konačno vam se razvedrava, tenzija će da se smanji. Od sada ćete lakše disati. Nadam se da niste imali mnogo stresova i štete u poslednjem periodu. Možda ste imali pravnih i birokratskih problema. Sada se može rešiti oko nekih izgubljenih papira ili promašenih investicija. Od novembra ćete moći više da uživate u novcu svog partnera, njegova finansijska moć će se dosta uvećati. Velika je verovatnoća da ćete veliku korist imati od kredita, pozajmica, stipendija ili subvencija. Ako imate dosta nagomilanih neplaćenih računa u godini koja je pred vama ćete imati dobre prilike za vraćanje svih dugova. Kod dosta osoba rođenih u znaku Bika će se ostvariti i nasledstvo. Odličan je trenutak da počnete da radite na sebi. Dobro je za isceljenje, psihološke tretmane, odvikavanja, ličnu regeneraciju. Od novembra pa sve do decembra 2019. biće vam aktivna seksualna energija, mnoge stvari ćete promeniti u svojim odnosima.

BLIZANCI: Ulazak Jupitera u znak Strelca će snažno delovati na vas. Od sada pa do decembra 2019. možete očekivati dešavanja na polju partnerstva, braka, pregovora i raznih ugovora. Mnogi će započeti vanbračne zajednice.Nekima ipak ovaj Jupiter neće baš doneti samo najbolje, već će biti i gubitaka. Ovo je godina kada vaš emotivni odnos traži promenu. Svi problemi iz prošlosti u napetim odnosima se sada mogu rešiti, potreban je samo trud i strpljenje. Sudski procesi će vam praviti tenziju. Mogući su troškovi vezani za kuću, neolaćeni računi i kazne. Imaćete periode kada će da vas obuzima osećaj nemoći. Mnogo stvari neće biti do vas, nećete moći ništa da promenite. Zato, naučite sebe da budete strpljivi i sve će se na kraju rešiti samo.

RAK: Ulazak Jupitera u znak Strelca će vas naterati da menjate svoju dnevnu rutinu i svoje navike. Pozabavićete se svojim zdravljem. Moguće su tegobe u predelu kukova ili loša krvna slika. Uvešćete u svoj život nov i zdraviji način ishrane. Alternativni vid lečenja vam može dosta poboljšati zdravstveno stanje i ojačati imunitet. U ovoj godini ćete se posvetiti poslu, radićete predano i detaljno na svakom projektu. Dosta vas će postati svesno svojih sposobnosti. Nezaposleni neka se nadaju dobijanju radnog mesta. Bilo koje pružanje usluga će vam ići dobro. Mnogi će dobiti svog kućnog ljubimca. A oni koji ne budu pazili na ishranu lako će dobiti višak kilograma.

LAV: Ulazak Jupitera u znak Strelca je veoma povoljan za vas. Od sada pa sve do decembra 2019. biće mnogo situacija gde ćete se osetiti ispunjeno i srećno. Mnogo zabave i smeha očekujte u društvu sa svojim prijateljima. Na polju ljubavi ćete se napokon osećati kao da ste u bajci. Romantika je ušla u vaš život, uživajte. Trudnoća ili porođaj su u ovom periodu vrlo moguće. Oni koji su usamljeni mogu očekivati ulazak u emotivni odnos koji će da traje. Pokretanje nekog hobija vam može doneti lep profit. Ovo je godina kada treba da izrazite svoju kreativnost.
DEVICA: Ulazak Jupitera u znak Strelca vama će da pokrene dešavanja u porodici. Od sada pa sve do decembra 2019. moguća su slavlja kao što su svadbe, prinove, rođendani ili veridba. Sve nesuglasice koje ste imali sa nekim članovima porodice u narednom periodu ćete izgladiti. Mogući su radovi u kući, sređivanje, krećenje ili dograđivanje. Mnogi će u ovom periodu kupiti ili prodati svoju nekretninu. Očekujte finansijsku pomoć od roditelja ili neko nasledstvo. Velika je verovatnoća i za početak samostalnog privatnog posla. Poželećete da negujete porodičnu tradiciju pa će mnogi na primer započeti da slave svoju slavu.

VAGA: Ulazak Jupitera u znak Strelca će biti dosta pozitivan za vas. Od sada pa sve do decembra 2019. možete očekivati povećanu komunikaciju i korist od toga. Bićete iznenađeni sopstvenom veštinom pregovaranja. Tokom ovog perioda pojačaće vam se odnos sa rođacima i komšijama, i dosta ćete koristi imati jedni od drugih. Mogućnosti su vam velike za početak nekog obrazovanja, imaćete interesovanja za razne kurseve. Zainteresovaće vas učenje stranih jezika. Kraća putovanja će vam biti baš česta. Moguća je kupovina auta, kompjutera ili mobilnog telefona. Ako imate dar za pisanje pokrenite se po tom pitanju, predstavite sebe putem društvenih mreža.

ŠKORPIJA: Ulazak Jupitera u znak Strelca vama će pokrenuti pozitivna dešavanja na polju finansija. Od sada pa sve do decembra 2019. ćete se osećati uspešnije i sigurnije. velike su vam mogućnosti da zaradite dosta veći novac nego ranije. Novčane probleme iz prošlosti možete rešiti u ovom periodu. Ova pozicija Jupitera je povoljna za povišicu ili podizanje kredita. Ali takođe, trebate pripaziti na trošenje novca. Kontrolišite sebe u rasipanju novca, jer u narednim mesecima možete brzo i lako izgubiti sve što ste zaradili. Pokušajte da novac uložite u konkretne stvari koje vam mogu doneti i zaradu a ne da trošite na luksuz i bahatost. Dobar je period i za vraćanje dugova.

STRELAC: Ulazak Jupitera u znak Strelca će biti dosta pozitivan za vas. Od sada pa sve do decembra 2019. ovaj tranzit će vam doneti više samopouzdanja i optimizma. Bićete veseli, opušteni i zadovoljni svojim uspesima. Zaboravićete na prošlost i okrenućete se novim nadanjima i novim životnim koracima. Sve što vam se nekada činilo teško i nemoguće sada više neće biti vaš izazov već ćete sve rešavati sa lakoćom. Više ćete ceniti male stvari i radovaćete se svakoj sitnici. Uživaćete u tome koliko vas drugi ljudi cene i poštuju.

JARAC: Ulazak Jupitera u znak Strelca će kod osoba rođenih sa podznakom Jarca pokrenuti polje tajni, snova i dalekih putovanja. Od sada pa do decembra 2019. bićete saosećajni, empatični i osetljivi. Ovo je paeriod kada ćete imati svog anđela čuvara koji će vas spasiti u mnogim kritičnim trenucima. U vama će se probuditi duhovnost i poželećete da zagrebete dublje u svoju podsvest. Ovo je period kada sami možete rešiti svoje strahove. Meditacije i trenuci samoće će vam dosta značiti. Snovi će vam biti intenzivni i sa porukama koje bi bilo dobro da pratite. Intuicija će vam biti jaka i poželjno je da je koristite. Mnogi neka se spreme za ulazak u tajnu ljubavnu romansu.

VODOLIJA: Ulazak Jupitera u znak Strelca će vam doneti dosta promena. Od sada pa sve do decembra 2019. očekujte svežu pozitivnu energiju i dosta koristi od društvenih dešavanja. Ulazak u razna udruženja će vam doneti novih poznanstava. U narednom periodu se možete osloniti na svoje prijatelje i računati na njihovu pomoć. Ideje će vam biti za korak ispred drugih. Moći ćete uživati u ostvarenju svojih snova. Iskoristite svoju kreativnost. Nažalost, Jupiter vašem znaku može doneti i neke neprijatne stvari. Neke situacije nećete moći da iskontrolišete. Dosta izazova biće u odnosima, budite strpljivi i optimista jer sve će se na kraju završiti dobro po vas.

RIBE: Ulazak Jupitera u znak Strelca će vam pokrenuti polje karijere. Od sada pa sve do decembra 2019. Možete očekivati dosta uspeha na poslu. Moguća su napredovanja ili širenje posla pogotovo ako ste privatnik. Možete očekivati dosta poslovnih putovanja u inostranstvo kao i rad sa strancima ili saradnju sa stranim firmama. Uticajne ličnosti će vam dosta izlaziti u susret. Velika je verovatnoća da ćete u ovom periodu imati dodelu diplome, pohvale ili neke nagrade. Mnogi će u ovom periodu ući u brak.

Share: