Sanjarenje sa Punim Mesecom u Ribama 26-08-2018:Realizacija Lavlje kapije

 

U periodu Punog Meseca osećaćete se pospano i umorno, neki će čak i  imati ne prespavane noći. Vrtoglavice su moguče kao palpitacija i nedostatak vazduha. Možete biti osetljiviji na spoljašnje stimulanse. Bićete emotivniji nego inače, čakre će vam biti više otvorene. Dešava se da tada privučete srodnu dušu. Sada je nastavak otvaranja Lavlje Kapije koja se odigrala 08.08.2018.zbog pomračenjem od 11.08.2018. ova dešavanja sada će imati uticaj na vas narednih šest meseci. Shvatićete koja vam je to promena potrebna, možda želite drugačiji pravac, i to će vam postati sve jasnije.

PUN MESEC U RIBAMA

 

Ovaj Mesec je umetnost…remek delo, ako umete da ga iskoristite. Pokušajte da budete ni nebu ni na zemlji. Ovo je čarolija koja ispunjava snove. Maštajući probudite u sebi kreativnu stvaralačku energiju. Osetite svoju dušu, prepoznajte njene želje, to je vaša svrha, to je dar u vama sa kojim ste rođeni. Opustite se u sanjarenju, ali ipak neka postoji granica. Jer ume ovaj Mesec da vas povuče u jedan drugi svet, nerealan. I onda sve to samo nestane u jednoj sekundi, čarobni štapić se pretvori u pepeo a vi shvatite da ničega nema i da to ništa ne postoji. Sta onda?…onda kreću suze i razočarenje.

Ribe su veoma intuitivne, osetljive i svaku emociju duboko osećaju. Zainteresovanost za mistične stvari. Bogatu maštu mogu pretvoriti u film, pesmu, fotografiju, slikanje, ples. Vole da se žrtvuju za slabije od sebe, da  rade za dobrobit drugih, zato ih često nalazimo u humanitarnim organizacijama. Ove osobine su pojačane tokom Punog Meseca.

 

DELOVANJE PUNOG MESECA NA NAS

 

Sunce iz Device obasjava Mesec u Ribama.

Devica je zemljani znak, a Ribe vodeni. Devica je uredna, praktična i trezvena. Voli da je sve pod kontrolom, često je perfekcionista i kritična. Zdravlje i higijena su joj vrlo važne.

Između Riba i Devica je velika različitost, to je kao neka tenzija između njihovih karaktera.

U ovom periodu se zato može osetiti nelagoda i neslaganje u kući. Radovi su nekako pod tenzijom. Iz ugla Riba ćete videti lakoću i da je sve idealno, a iz ugla Device da mora da se zapne i da je sve u haosu. Najbolje je da probate da pobegnete od rutine. Teško je sada pronaći balans, jer u jednom trenu čvrsto stojite na zemlji a već u sledećem ste u oblacima.

Emocije su jake pa se može desiti da lako planete, da se iznenada posvađate, plačete i da se osećate kao nanjesrećnija osoba na svetu. Zato se samo umirite, povucite se i dišite duboko. Iskoristite Devicu naučite nešto novo, pokrenite u sebi novu inspirativnu energiju.

ENERGIJA  LAVLJE  KAPIJE

Počelo je da se zahuktava. Trebali biste da preduzmete nove korake ka svom cilju. Energija ovog Punog Meseca će vam dati podsticaj za realizaciju ideja i planova koje su nastale tokom Lavlje kapije. Napokon je došao i taj trenutak da ostvarite svoje snove.

  


 

Share: