Pun Mesec – predstavlja vrhunac ili završetak. Ovih dana naš metabolizam je usporio. Osećamo se iscrpljeno, rane nikako da zarastu i sve nas nešto boli. Sami sebi smo čudni. Možda smo malo više tužni, neraspoloženi i razdražljivi. Trenutno nije period za emocije već je poželjno da se posvetite poslu. Kod Meseca u Jarcu smisao materjalizma je jači od emocija. Zato je i postizanje poslovnih ciljeva lakše. Ovih dana smo možda imali osećaj da nas ukućani, prijatelji ili kolege na poslu ne cene i ne poštuju dovoljno. Bili smo željni pažnje…sada već te misli počinju da nestaju.

Jarac će nas vratiti na nešto staro na nešto što treba da završimo. Nečega treba da se otarasimo jer ako zadržimo u budućnosti će nam  biti bolno. Zato, imamo instinkt da treba neke stvari da ignorišemo i da neke osobe treba da zaboravimo, ali to ne može biti lako. Jer Jarac ume da nas veže za nešto od čega ustvari treba da pobegnemo, on hoće da nas nauči da ipak otpustimo nešto što nam stvara osećaj sigurnosti. Probajte! Ja sam sigurna da je to moguće ali samo onda kada emocijama kažete zbogom, tako da će samo hrabri uspeti.

Jarac upravlja kožom, zubima, kostima, kolenima, zglobovima pa možda i osećamo neke smetnje na tim mestima.

Takođe slabe tačke su reuma, sedimentacija, okoštavanje, zgrušavanje krvi, zarastanje rana, prelomi i psihičke oscilacije.

Pun Mesec pravi opoziciju na znak Raka tako da možemo da imamo probleme sa varenjem i upalu želuca.

Share: