Hmmm, mislim da je ovo najteži tekst koji treba da napišem. Šta reći o sebi? Radije bih napisala 100 tekstova o Saturnu nego nešto o sebi. Hajde bar da pokušam da nešto malo kažem. Išle su mi mnogo teže stvari u životu pa valjda ću i u ovome uspeti.
Da… eto sada mi pade na pamet da je to jedna mnogo, mnogo važna moja osobina.
OPTIMISTA sam, uvek za sve znam da mogu i uglavnom uspem u tome. Verujem u sebe. Moj muž misli da to nije optimista vec tvrdoglavo stvorenje, ali to nije važno….važno je da to funkcioniše.
Druga stavka je da sam PORODICA, sa Mesecom u Biku u četvrtoj kući obožaaavaaaam svoju porodicu muža, decu, svoju kuću i naravno kuvanje.
Četvrta stvar je ASTROLOGIJA, moj Merkur je na 27. stepenu Device, to je stepen dobrih astrologa. Tako da je logično što sam je zavolela kada sam imala 18 godina. Sećam se tog dana kada sam zajedno sa svojom majkom utonula u Svet Zvezda. Onda sam otišla da živim u Belgiju sto mi je omogucilo da jos vise na raznim obukama prosirim svoje znanje . Sada, posle 25 godina imam osecaj kao da sam tek na pola puta. Sve te godine sam učila od mame koja je uvek korak ispred mene. Kada mi je pre 10 godina trebala podrška da počnem da radim sa klijentima ona mi je dala vetar u leđa. Rekla je:,,Ma daj bre… Ivana ne drami, ti to možeš to je tako jednostavno”…..Beskrajno sam joj zahvalna na tome. Mesec u natalnoj karti predstavlja majku i ljubav koju ona pruža osobi, moj Mesec je fantastičan….hvala ti MAMA na tome ♡
FINALTOUCH, sa takvim astrološkim predznanjem znala sam da mi nešto fali ali nisam znala šta. Zato je tu bio moj muž(to mu nikada necu zaboraviti) koji me je upisao u Školu Astrologije JOVANE LUČIĆ GAJIĆ, koja mi je nesebično mnoge stvari prenela i osvestila u meni ono što mi srce želi i kojim putem treba da krenem.  Nastavila sam Astrološko obrazovanje na Kepler Institutu i ovim putem se zahvaljem predivnoj LEI i ALEKSANDRU IMSIRAGIĆU koji su svoje znanje podelili sa mnom i stvorili mi totalno novu sliku šta je Astrologija i čemu zapravo služi. Zapravo, shvatila sam da je Astrologija nauka o svesti. Na Kepleru sam se prvi put susrela sa Energetskom Astrologijom, Astromedicinom, saznala pravo značenje Fiksnih Zvezda , upoznala se sa Astrokartografijom, Horarnom, uporednim horoskopima i još mnogo toga.

Ono što je najvažnije i najznacajnije je to da sam ustvari najviše upoznala sebe i u sebi otvorila jedan kanal kroz koji kruži pozitivna Energija. U Belgiji sam pre nekoliko godina završila obuku MINDFULNESS i primenjujem ga u svakodnevnom životu kako na sebi tako i u radu sa klijentima. Mindfulness SVESNOST mi je pomogao da uživam u svakom trenutku svog života ♡
Rođena sam 28.08.1975. u Beogradu… volim da putujem, obožavam da pišem  i da pijem produženi espresso sa cimetom….

Share: